Moderne wandlamp

Wandspots

Met een wandspot creëer je een sfeervol en functioneel lichtpunt in iedere kamer, zonder dat deze onnodig ruimte inneemt. De opties zijn eindeloos, kies bijvoorbeeld voor een moderne spot op de muur of ga juist voor een klassieke uitstraling. Veel van onze wandspots dienen direct op een lichtpunt aangesloten te worden. Dat is handig, want dat betekent dat deze muurspots in veel gevallen ook dimbaar zijn. Je bekijkt onze uitgebreide collectie spotjes voor aan de wand hieronder.

Filter

Wandspots in iedere ruimte

Omdat je met een wandspot geen ruimte op de vloer inneemt is deze handige verlichting in vrijwel iedere ruimte toe te passen en ziet het er ook enorm sfeervol uit. Denk bijvoorbeeld aan een spot op de muur in de badkamer, slaapkamer of in de gang. Of je nu op zoek bent naar een stoere wandspot aan de muur of liever van klassieke verlichting geniet, met een wandspot weet je zeker dat je sfeer en rust in iedere ruimte aanbrengt.

Wist je overigens dat je deze wandspots ook gewoon op het plafond kunt ophangen? Veel van deze modellen zijn ook gewoon horizontaal te monteren. Daarnaast zijn veel van deze muurspotjes verstelbaar en in veel gevallen ook dimbaar. Hierdoor breng je met deze spotjes niet alleen sfeer aan in ieder ruimte, maar kun je ook later nog je verlichting bijstellen.

Vind je wandspot op Prachtigelampen.nl

Ook je nieuwe wandspot vind je eenvoudig op Prachtigelampen.nl. Door samen te werken met diverse aanbieders werken we namelijk met een enorm aanbod en vind je altijd de verlichting die bij je past. Industrieel, stoer, klassiek of landelijk, bij ons vind je de juiste verlichting voor ieder interieur en iedere woonruimte. Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw nieuwe wandspots? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op, we helpen je graag verder.