Wandlampen

Wandlampen

Een wandlamp hang je - zoals de naam al aangeeft - aan de muur. Ze nemen weinig ruimte in beslag en zijn daarom enorm handig in smalle ruimtes, zoals de gang of in het trappenhuis. Toch zijn wandlampen meer dan alleen functioneel en komen ze in iedere ruimte goed tot hun recht. Kies bijvoorbeeld voor een zwarte wandlamp in een industrieel interieur of ga juist voor een rotan wandlamp in de babykamer. De mogelijkheden zijn oneindig, zo vind je een wandlamp voor echt iedere stijl!

Filter

Wandlamp kopen

Het vinden van je nieuwe wandlamp is enorm simpel, maak een selectie tussen de beschikbare lampen en klik door naar de aanbieder. Daar volg je vervolgens het bestelproces en binnen enkele dagen heb je je nieuwe wandverlichting in huis. Simpeler kan bijna niet! De grootste uitdaging is waarschijnlijk een keuze maken tussen alle prachtige lampen in dit overzicht. Kies je bijvoorbeeld voor een wandlamp met een zwarte kleur of bestel je je nieuwe lamp juist in het wit? De kleurencombinaties zijn oneindig, zo hebben we ook veel wandverlichting in het goud, koper en zelfs wandlampen gemaakt van bamboe.

Voor welke stijl muurverlichting je ook kiest: een mooie wandlamp past in ieder ruimte. Kies bijvoorbeeld voor een prachtige wandlamp in de babykamer, in je eigen slaapkamer of in de woonkamer. Met een lamp uit onze collectie laat je je huis weer stralen.

Wandlamp design

Het design van je nieuwe wandlamp is natuurlijk belangrijk, hij moet immers wel bij jouw interieur passen. Deze muurverlichting is er namelijk in allerlei vormen, stijlen en materialen. Zo creëer je met een ronde wandlamp juist een speels effect in je interieur, maar kan een strak ontwerp er juist voor zorgen dat jouw moderne interieur nog beter tot zijn recht komt. Daar stoppen de opties echter niet, want met een wandlamp van rotan of bamboe ga je voor een mooie oriëntaalse look, terwijl je met een houten wandlamp ook een landelijke interieurstijl echt tot leven brengt. Welk ontwerp je ook voor jouw wandverlichting kiest, je vind je nieuwe wandlamp op Prachtigelampen.nl!