Wandlampen buiten

Wandlampen voor buiten

Een wandlamp voor buiten zorgt ervoor dat je huis direct sfeervol wordt verlicht. Hang deze wandverlichting bijvoorbeeld op langs het terras of de voordeur, zo breng je niet alleen extra sfeer aan, maar zorg je ook voor extra veiligheid in en om je huis. Deze buitenwandlampen zijn uiteraard volledig waterdicht, maar kunnen eventueel ook binnen gebruikt worden. Of je nu op zoek bent naar een zwarte industrieel exemplaar of een wandlamp voor buiten met een sensor, je vind het mooiste aanbod op Prachtigelampen.nl.

Filter

Buitenwandlamp met sensor

Buiten onze normale wandverlichting worden veel buitenwandlampen ook uitgerust met een zogenaamde sensor. Hierdoor dient deze verlichting niet handmatig ingeschakeld te worden, maar schakelt deze automatisch in wanneer er iemand langsloopt. Handig wanneer u zelf 's avonds thuiskomt, maar het zorgt ook voor extra veiligheid in en om uw huis. Naast onze buitenwandlampen met sensor hebben we ook wat exemplaren welke werken op zonne-energie. Houd er wel rekening mee dat deze lamp vaak minder fel is en dus meer moet worden gezien als indirecte verlichting.

Wandlampen voor buiten

Laat je tuin en de delen rondom je huis net zo stralen als binnen en kies voor een sfeervolle wandlamp voor buiten. Onze selectie buitenwandlampen zijn allemaal waterdicht, deze kun je dus zorgeloos buiten hangen zonder risico op waterschade. Ben je benieuwd naar de waterdichtheid van deze lampen voor aan de muur? Check dan de IP-waarden, deze vind je in de beschrijving van het product. Hieruit kun je precies afleiden hoe waterdicht deze buitenverlichting precies is.

Heb je vragen over een van onze buitenwandlampen? Stel ze gerust! De medewerkers van Prachtigelampen.nl helpen je graag verder met de zoektocht naar de ideale tuinverlichting, of het nu gaat om een muurlamp, tuinpadverlichting of het kiezen van de juiste lichtbron. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op, we staan altijd voor je klaar.