Tafellampen

Tafellampen

Een tafellamp - ook wel kastlamp genoemd - is een vrij compacte lamp die daardoor makkelijk op je (bijzet)tafel, dressoir of nachtkastje past. Met deze praktische lampjes weet je direct sfeer toe te voegen aan iedere woonruimte. In dit overzicht vind je een ruim aanbod aan tafellampen in allerlei vormen, kleuren en stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een gouden tafellamp of juist een zwarte tafellamp van hout. Of je nu van een landelijke of industriële stijl houdt, met een kleine tafellamp voeg je altijd sfeer toe aan je interieur.

Filter

Gouden of zwarte tafellamp

Tafellampen van goud zijn helemaal hot! Deze sfeervolle eyecatchers zijn namelijk goed te combineren met diverse kleuren in je huis. Daarnaast hebben deze gouden lampen een luxe uitstraling waardoor ze niet alleen functioneel, maar ook mooi zijn. Naast de tafellamp van goud zijn we zelf ook dol op de zwarte variant. Deze staan namelijk prachtig in een industrieel interieur en matchen goed met iedere woonstijl.

Hoewel je een tafellamp in praktisch iedere ruimte goed kwijt kunt is het handig van tevoren na te denken waar hij moet komen te staan. Zo maak je eenvoudig onderscheid tussen praktisch en sfeervol licht en is het makkelijker deze lamp met andere verlichting te combineren. Heb je weinig ruimte, kies dan voor een kleine tafellamp die helemaal bij jouw stijl aansluit. Mocht je wat meer ruimte hebben dan kun je je fantasieën los laten gaan en de perfecte kastlamp zoeken bij jouw interieur. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een industrieel model of juist een lamp gemaakt van hout? Je vind de tafellamp die perfect bij je past op Prachtigelampen.nl!

Sfeerverlichting

Met een tafellamp breng je sfeer in huis, dat mag duidelijk zijn. Waar de meeste soorten lampen namelijk als basisverlichting wordt gezien is een tafellamp echt een extraatje. Deze lampen worden dus voornamelijk gebruikt om extra sfeer toe te voegen aan een woonruimte, denk bijvoorbeeld aan een mooie lamp op een dressoir of bijzettafel. Natuurlijk zijn er ook praktische doeleinden, zo kun je een lamp op je bureau of nachtkastje natuurlijk niet missen. Waar je je tafellamp ook voor gebruikt, je vind hem op Prachtigelampen.nl.