Stormlampen

Een stormlamp, ook wel stormlantaarn genoemd, is een stoere lamp die zelfs in de slechtste omstandigheden nog licht kan geven. Van oudsher waren deze stormlampen voorzien van een vlam, die dankzij het ontwerp van de lantaarn niet uit kon waaien. Tegenwoordig zie je deze oude ontwerpen niet veel meer terug, maar worden nieuwe modellen er nog regelmatig op gebaseerd. Zo zijn onderstaande stormlampen volledig elektrisch, oude designs in een nieuw jasje!

Filter

Stormlamp voor in de tuin

Kleed je tuin leuk aan en voeg er een stormlamp aan toe. Dankzij het tijdloze en minimalistische ontwerp van deze lantaarns breng je in een handomdraai sfeervolle verlichting aan op je terras en de rest van je tuin. We hebben ze in allerlei maten, zo hebben we zelfs een stormlamp voor aan je sleutelhanger, hoe cool is dat!

Net als de ouderwetse stormlantaarns zijn deze stormlampen volledig waterdicht en kunnen ze wel tegen een stootje. Wil je weten waar deze lampen allemaal bestand tegen zijn, check dan zeker even de bijbehorende IP-waarden. Die vertellen je namelijk hoe stof- en waterdicht deze lampen precies zijn.

Stormlantaarn op batterijen

Naast onze lampen met een stekker hebben we ook stormlampen die werken op batterijen. Zo wordt het nog makkelijker om snel wat sfeerverlichting te creëren, superhandig wanneer je even bezoek hebt dus. Zet de lamp op de tuintafel om snel wat functioneel licht te krijgen of hang hem op aan een van onze optionele standaarden om wat extra ambiance toe te voegen aan je tuin. Ook voor een mooie design stormlamp ben je bij Prachtigelampen.nl aan het juiste adres.