Prikspot

Prikspots

Een prikspot is een spot waarmee je in een handomdraai verlichting aanbrengt in je tuin, bijvoorbeeld langs het tuinpad. In tegenstelling tot grondspots hoef je deze spots niet in te graven en is deze dus makkelijker om aan te leggen. Doordat veel van onze prikspots op zonne-energie werken heb je zelfs geen stroompunt nodig, je hoeft de tuinverlichting enkel in de grond te steken om sfeervolle verlichting aan te brengen. Naast deze zogeheten solar prikspots hebben we ook een ruim aanbod welke zijn voorzien van een stekker.

Filter

Solar prikspots

Het fijne van tuinverlichting is dat deze in sommige gebruik kan maken van zonne-energie, zo ook met een solar prikspot. Met deze handige tuinspots heb je dus geen vast stroompunt nodig, dankzij de kracht van de zon wordt de interne batterij opgeladen die ervoor zorgt dat de spotjes sfeervol je tuin verlichten. Door het gemak waarmee je deze spots de grond in steekt kun je eigenlijk dubbel profiteren. Met een solar prikspot wordt het aanbrengen van sfeerverlichting in je tuin wel heel gemakkelijk.

Slimme tuinverlichting

Maak je tuinverlichting slim en kies voor een prikspot met smart-functionaliteiten. Naast onze prikspots op zonne-energie en spots met een stekker hebben we namelijk ook slimme spots in ons assortiment. Door deze te verbinden met je WiFi kun je de spotjes namelijk bedienen via een app op je smartphone of tablet of via een zogeheten virtuele assistent. Zo verander je in een handomdraai je buiten prikspots van kleur en kun je ze aan- en uitzetten vanuit het comfort van je hangmat.