Plafondventilatoren

Plafondventilatoren

Een plafondventilator is enorm handig tijdens de warmere dagen, maar wist je dat je er ook plafondventilatoren met lamp bestaan? Een koel briesje is natuurlijk hartstikke welkom tijdens de zomer, maar dankzij de ingebouwde verlichting heeft deze ventilator een 2-in-1 functie. De ventilatoren in dit overzicht zijn enorm stil en dus ook op de slaapkamer te gebruiken. Je schakelt jouw plafondventilator eenvoudig aan via een afstandsbediening of het bevestigde touwtje, zo kom jij de warme zomer wel door!

Filter

Plafondventilator kopen

Het uitzoeken van een nieuwe ventilator aan het plafond is eenvoudig. Je meet simpelweg hoeveel ruimte je hebt op het plafond, checkt of het plafond genoeg draagkracht heeft voor de ventilator en kiest er vervolgens eens uit via ons uitgebreide overzicht. Wist je trouwens dat een plafondventilator zowel in de zomer als in de winter goed te gebruiken is? Warme lucht stijgt immers op, dus door de ventilator in te schakelen zorg je ervoor dat de warme lucht zich door de hele ruimte verplaatst en beter wordt verdeeld. In de zomer zorgt een plafondventilator er juist voor dat de hele ruimte voorzien wordt van een lekker koel briesje.

In ons overzichtelijke assortiment vind je een ruim aanbod aan ventilatoren voor aan het plafond, zo vind je er altijd een die bij je past. Behalve plafondventilators met een lamp zijn deze handige waaiers er namelijk ook in verschillende stijlen. Zo zijn vooral zwarte plafondventilators erg populair, maar zie je ze ook steeds vaker van hout.

Plafondventilator met afstandsbediening

Om je ventilator aan te zetten zijn er wat slimmigheden op de markt gebracht, zo zijn veel nieuwe plafondventilators voorzien van een afstandsbediening. Handig wanneer je zelf niet zo lang bent, of wanneer je gewoon graag op je bed blijft liggen. Middels de afstandsbediening zet je de waaier aan en kun je genieten van een heerlijk briesje tijdens een warme dag. Daarnaast zijn veel van onze plafondventilators tevens voorzien van een lamp die je los in- en uit kunt schakelen. Handig hè?

Kies je voor een waaier in de slaapkamer, kies dan voor een van onze stille plafondventilators. Doordat deze geruisloos hun werk doen kun jij lekker blijven slapen, terwijl je niet wakker wordt door de hitte.