Plafondlampen

Plafondlampen

Een plafondlamp is verlichting die je vanzelfsprekend aan het plafond bevestigt, deze lampen zijn daarom ideaal als basisverlichting in ieder woonruimte. Zo zijn plafondlampen uiterst geschikt in de woonkamer, slaapkamer of eetkamer. Door de verschillende kleuren en ontwerpen vind je altijd de verlichting die bij je past, kies bijvoorbeeld voor een zwarte plafondlamp voor een industrieel interieur of is jouw oog wellicht gevallen op een gouden lamp voor de ultieme Bohemian-look?

Filter

Plafondlamp kopen

Kies jij voor een plafondlamp, dan is het verstandig even na te denken in welke ruimte je deze wilt plaatsen. Je kunt dan namelijk rekening houden met de grootte van de ruimte en de sfeer die daarbij past. Zo hoort plafondverlichting in de badkamer natuurlijk waterbestendig te zijn, het is dan handig om te kiezen voor een plafondlamp met een IP-classificatie. In overige ruimtes brengt deze verlichting natuurlijk vooral sfeer en uitstraling.

Op zoek naar een mooie plafondlamp? Die vind je natuurlijk op Prachtigelampen.nl! We hebben hier niet alleen een ruim aanbod aan plafondverlichting in verschillende kleuren, maar ook in verschillende stijlen. Of je nu op zoek bent naar een industriƫle plafondlamp van hout of juist een gouden plafondlamp met een oosterse uitstraling: jouw nieuwe verlichting vind je in dit overzicht.

Plafondverlichting in iedere ruimte

Verlichting in iedere ruimte is natuurlijk gewenst, toch kan het soms moeilijk kiezen zijn tussen de verschillende soorten verlichting. Een plafondlamp past gelukkig in bijna iedere ruimte. Er is meestal al een stroompunt aanwezig in het plafond, dus is een lamp zo bevestigt. In sommige gevallen is het stroompunt zelfs dimbaar, kies dan ook voor verlichting die je kunt dimmen zodat je nog meer sfeer in iedere ruimte weet te brengen.

Weet jij al waar je je nieuwe plafondlamp gaat ophangen? Het kan natuurlijk praktisch overal, deze verlichting misstaat immers nergens. Of je nu kiest voor een plafondlamp in de keuken, babykamer of woonkamer: met deze praktische verlichting maak je nooit de verkeerde keuze.