Opbouwspots

Opbouwspots

Opbouwspots, ook wel opbouwverlichting genoemd, zijn lampjes die niet alleen enorm functioneel zijn, maar ook iedere woonruimte sfeervol weten te maken. Deze handige spotjes kun je namelijk gebruiken als basisverlichting dankzij hun heldere licht, maar zijn ook uitstekend te gebruiken om bepaalde elementen in je interieur extra aandacht te geven. In tegenstelling tot inbouwspots worden deze spotjes niet ingebouwd, wat ervoor zorgt dat opbouwspots redelijk eenvoudig kunnen worden gemonteerd.

Filter

Opbouwspots in iedere ruimte

Hoewel we opbouwspots voornamelijk kennen uit de keuken en badkamer, past deze mooie opbouwverlichting in veel meer ruimtes. Zo zien we tegenwoordig ook steeds meer opbouwspots in de woonkamer en slaapkamer verschijnen. Niet zo gek natuurlijk, want behalve dat deze mooie lampjes enorm goed verlichten brengen ze ook een hoop sfeer in je slaap- of woonkamer.

Wil je extra sfeer aanbrengen, kies dan voor dimbare opbouwspots. Zo maak je in een simpele draai aan een knop van een functionele woonruimte een hele sfeervolle ruimte en heb je altijd controle over de verlichting in je huis. Door te kiezen voor een LED of Halogeen spot bespaar je met deze handige lampjes ook nog eens flink op je energierekening.

Beschikbaar in verschillende kleuren

Opbouwspots zijn er in verschillende kleuren en stijlen, zo passen ze altijd perfect in jouw interieur. De laatste jaren zijn bijvoorbeeld zwarte opbouwspots erg in trek en zien we deze basisverlichting veel terug in industriƫle interieurs. Desondanks blijven de minimalistische opbouwspots in het wit nog steeds razend populair. Ook de stijlen van deze verlichting varieert, net als bij andere verlichting. Of je nu op zoek bent naar een robuuste spot, of juist een minimalistisch design, op Prachtigelampen.nl vind je gegarandeerd jouw nieuwe opbouwspots.