Inbouwspots

Inbouwspots

Inbouwspots zijn spotjes die je veelal in het plafond of in de muren terugziet. Deze inbouwverlichting blinkt uit in functionaliteit, maar is de laatste jaren ook zeer sfeervol geworden. Om die reden vind je deze spotjes tegenwoordig niet alleen maar in de badkamer terug, maar zie je deze inbouwspots bijvoorbeeld ook buiten, in de keuken of zelfs in de woonkamer. Door te kiezen voor LED spotjes is deze inbouwverlichting tevens enorm energiezuinig.

Filter

Inbouwspots LED

LED spotjes zijn razend populair, de laatste jaren zijn deze namelijk verkrijgbaar in diverse maten, kleuren, vormen en materialen. Met een inbouwspot voorzie je je huis direct van de juiste basisverlichting die je al naar gelang ook kan gebruiken als accentverlichting. Kies bijvoorbeeld voor een kantelbare inbouwspot en zorg ervoor dat de eyecatchers in jouw huis nog extra goed tot hun recht komen.

Ook voor prachtige sfeerverlichting kun je tegenwoordig niet meer om spotjes heen. Hoewel we deze spotjes namelijk vooral kennen uit de badkamer en keuken zijn deze inbouwspotjes met de juiste lichtsterkte enorm sfeervol te maken. Laat je verrassen door deze prachtige inbouwverlichting.

Inbouwspots kopen

Door te kiezen voor dimbare inbouwspots maak je je plafond spotjes enorm veelzijdig, zo laat je iedere leefruimte in een handomdraai stralen. Wil je spotjes ophangen in je badkamer of in een vochtige ruimte? Let dan goed op dat deze inbouwspots een minimale IP-waarde van 44 hebben, de spotjes zijn dan namelijk spatwaterdicht. Deze inbouwspots kunnen tevens buiten geplaatst worden. Welke inbouwverlichting je ook kiest, je vind je nieuwe spotjes op Prachtigelampen.nl!