Hanglampen

Hanglampen

Een hanglamp boven je eettafel maakt van je woning een thuis, maar je eettafel is niet de enige plek waar een hanglamp perfect tot zijn recht komt. Kies bijvoorbeeld voor een hanglamp in de slaapkamer, woonkamer of zelfs een hanglamp in de keuken. Waar je deze hangende verlichting ook ophangt: met deze lampen zit je altijd goed. Maak een keuze uit een van deze tijdloze lampen, geschikt voor iedere ruimte.

Filter

Hanglamp eettafel

Ben je van plan een hanglamp boven je eettafel op te hangen, dan hebben we een aantal tips voor je. Zo is het aan te raden om voor een hanglamp te kiezen die dimbaar is, zo is je verlichting niet alleen functioneel maar ook sfeervol. Kijk tevens goed naar de grootte van je tafel en of het formaat van je hanglamp daar wel goed bij past. Zorg ook dat je de hanglamp niet te hoog boven de eettafel plaatst, dit was wellicht vroeger de trend, maar is tegenwoordig echt een no-go.

Vrijwel alle hanglampen in onze selectie hebben een E27 fitting en zijn standaard niet voorzien van een lichtbron. Ook de keuze voor je lichtbron is bepalend voor de sfeer die je nieuwe hangkamp met zich meebreng, maak bijvoorbeeld een keuze tussen een gloeilamp, LED-lamp, spaarlamp of halogeenlamp.

Hanglamp kopen

Op Prachtigelampen.nl vind je een uiteenlopend aanbod van hanglampen. Zo vind je hier eenvoudig een industriƫle hanglamp voor in een stoer en sober interieur, of juist een gouden of zwarte hanglamp voor een echt hotel chique-gevoel. Ga je liever voor organische materialen? Kies dan bijvoorbeeld voor een rotan hanglamp of een hanglamp van bamboe. Ideaal voor in de kinderkamer of slaapkamer. Ook deze hangende lampen koop je gewoon online via Prachtigelampen.nl!