Plafondlamp

Hallampen

Met een mooie hallamp maak je van een doodnormale gang direct een bijzonder entree, de hal is immers het eerste dat je ziet wanneer je ergens naar binnen stapt. Omdat een gang vaak wat smaller is dan de rest van het huis komt een plafondlamp hier vaak het beste tot zijn recht. Heb je echter veel ruimte in de hal, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een grote eye-catcher. Welke hallamp je ook kiest, met het uitgebreide aanbod van Prachtigelampen.nl vind je altijd de halverlichting die bij je past.

Filter

Grote of kleine hallamp

Bij het uitzoeken van een nieuwe hallamp is het allereerst natuurlijk belangrijk om te weten welk formaat er in jouw gang past. Deze ruimte is over het algemeen immers smaller dan de rest van je huis. Hierdoor kan het zijn dat een grote hallamp wel in deze ruimte past, maar daar wel te groot oogt. Voor een gang die niet breder is dan twee meter raden we daarom aan te kiezen voor een plafondlamp, deze lampen zorgen namelijk ook in kleine ruimtes voor een ruimtelijk gevoel. Heb je een grote hal met een hoog plafond, dan zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een sfeervolle hanglamp of een kroonluchter. Welke halverlichting je ook kiest, hierboven vind je een uitgebreid assortiment.

De meeste hallampen zijn voorzien van een zogeheten E27 fitting, dit is een van de meest voorkomende fittingen en hier passen dus diverse lichtbronnen in. Op deze manier maak je jouw gang nog sfeervoller én energiebesparend.

Halverlichting in elke stijl

Halverlichting hoeft niet saai te zijn, integendeel. Door ons uitgebreide aanbod hebben we namelijk verlichting voor in je gang in diverse stijlen. Kies bijvoorbeeld voor een landelijke hallamp of een klassiek exemplaar. Heb je een bepaalde kleur in gedachte? Vooral gouden en bronzen hallampen zijn tegenwoordig razend populair. Laat jouw interieur stralen en kies een lamp die perfect bij jouw persoonlijke stijl past.