Bureaulampen

Bureaulampen

Een bureaulamp is een tafellamp die dankzij zijn functionaliteit en ontwerp het best tot zijn recht komt op je werkplek. Met een bureaulamp houdt je je werkplek goed verlicht waardoor het makkelijk blijft om te schrijven of bijvoorbeeld een boek te lezen. Behalve praktisch zijn de bureaulampen in ons assortiment ook nog eens bijzonder sfeervol. Een lamp op je bureau hoeft immers namelijk niet saai te zijn! Benieuwd geworden naar ons uitgebreide aanbod, neem snel een kijkje tussen onze bureaulampjes.

Filter

Bureaulamp met klem

Behalve onze standaard bureaulampen hebben we ook een aantal lampen in ons assortiment welke zijn voorzien van een klem. In plaats van deze lamp op je bureau te plaatsen, klem je deze vast aan het blad van je werkplek. Het voordeel van deze bureaulampen met een klem is dat deze erg weinig ruimte innemen. Zo profiteer je wel van een goed verlichte werkplek, zonder al te veel ruimte op je bureau af te staan. Ideaal dus voor een wat kleinere werkplek.

Vrijwel al onze bureaulampen worden zonder fitting geleverd. Doordat deze handige tafellampen varieren tussen verschillende fittingen is het dus handig om te bekijken welke maat je precies nodig hebt. De meest voorkomende maten voor deze verlichting van je werkplek zijn E14 (kleine fitting) en E27 (grote fitting). Wil je naast een goed verlichte werkplek ook nog wat geld besparen, kies dan altijd voor een LED-lamp.

Bureaulamp kopen

Ook voor een nieuwe bureaulamp kun je op Prachtigelampen.nl terecht. Door onze website te vullen met het aanbod van diverse webshops slaag je hier namelijk gegarandeerd. Het aanschaffen van een nieuwe bureaulamp was nog nooit zo makkelijk.