Booglampen

Booglampen

Booglampen zijn vloerlampen die dankzij hun organische vormen in vrijwel ieder interieur tot zijn recht komen. Hun strakke en minimalistische uitstraling zorgen ervoor dat deze gebogen lampen erg gewild zijn. Kies bijvoorbeeld voor een vintage booglamp in de eethoek, zithoek of op de slaapkamer. Zelfs op kantoor of in een zakelijke omgeving komen de speelse vormen uitstekend tot hun recht. Hieronder vind je een uitgebreide selectie aan booglampen in diverse maten en kleuren.

Filter

Staande booglamp

Met een booglamp koop je een prachtige lamp, die niet alleen sfeervol, maar ook functioneel is. Dankzij de boog creƫer je eenvoudig een lichtpunt boven een eettafel, een bankstel of een fauteuil. De meeste lampen zijn tevens te draaien en in hoogte verstelbaar, zo kun je ze vrijwel overal in huis plaatsen. Dankzij het tijdloze karakter van een booglamp kun je er jaren van genieten. Toe aan een andere kleur in je woonkamer? Dan vervang je eenvoudig de lampenkap voor een andere. Of je nu van een modern, of juist een stoer en robuust interieur houdt: met deze gebogen lampen weet je zeker dat je geen miskoop doet.

De meeste booglampen zijn voorzien van een E27 fitting en worden exclusief lichtbron geleverd. De lichtbronnen die hierin passen zijn uiteenlopend, zo kun je je lamp voorzien van een gloeilamp, halogeen, LED of een spaarlamp. Wil je zo min mogelijk energie verbruiken, kies dan voor LED.

Online booglamp kopen

Op zoek naar een manier om veel en mooi licht toe te voegen aan je interieur? Kies dan voor een van bovenstaande lampen! In onze selectie booglampen vind je zowel moderne als design booglampen in diverse kleuren en maten. Zo zijn sommige booglampen voorzien van een bol, maar hebben andere juist een lampenkap. Welke lamp je ook zoekt: je vind hem online op Prachtigelampen.nl!