Nachtkast

Bedlampjes

Bedlampjes zijn de ideale lampen voor op je slaapkamer. Dankzij hun formaat zet je deze sfeervolle lampen eenvoudig neer op een van je nachtkastjes, zonder dat deze teveel ruimte inneemt. Wil je in plaats van een lamp op je nachtkastje, liever een exemplaar aan de wand? Bekijk dan ook zeker ons ruime aanbod aan wandverlichting. Of je nu kiest voor een van onze bedlampjes of een andere lamp, met ons ruime aanbod bedverlichting slaag je gegarandeerd.

Filter

Een lamp op je nachtkastje

Met een van onze bedlampjes maak je van een kille ruimte in een handomdraai een sfeervolle slaapkamer, zo makkelijk kan het zijn. Toch is het handig om voor jezelf na te gaan of je wel een lamp op je nachtkastje wilt of dat je deze liever aan de wand monteert. Het voordeel van een bedlampje is dat je hiervoor geen gaten hoeft te boren en hem makkelijk kunt aansluiten via een stopcontact. Kies je toch voor een wandlamp naast je bed dan bespaar je wat ruimte op je nachtkastje, maar zul je dus wel een paar gaten moeten boren.

Ook nog wat energie besparen? Plaats dan een voorzie je nieuwe nachtkastlampje dan van een LED-lamp, hiermee bespaar je namelijk het meest op je energierekening. Door tevens te kiezen voor een lamp die dimbaar is breng je nog meer sfeer aan in je slaapkamer.

Bedlampjes kopen

Ook voor een nieuwe bedlamp ben je bij Prachtigelampen.nl aan het juiste adres. Zo vind je hier niet alleen een groot aanbod staande bedlampjes, maar hebben we ook een enorm aanbod aan wandlampen voor in de slaapkamer. Maak een keuze uit ons ruime assortiment en verlicht jouw slaapkamer met onze sfeervolle verlichting.